Kule mobilapper for deg med hund

I dag finnes apper for det meste, enten du er ute etter å booke flybilletter eller spille på online casino (Unibet App). Dersom du er av den hundeinteresserte typen som også har et våkent øye til teknologi og digitale løsninger vil det kanskje glede deg å vite at det også finnes appen for mobil og nettbrett som du og din hund kan dra nytte av i hverdagen.

Mobile applikasjoner til enhver anledning

Nesten uansett hva slags interesse eller behov du måtte ha for deg og din hund, finnes det en app for det. Trenger du en app som kan hjelpe deg i oppdragelsen av din hund? Eller er du mer på utkikk etter en hunderelatert underholdnings- eller spillopp? Under har vi valgt ut et knippe applikasjoner som vi synes virker morsomme og/eller nyttige og som mange andre hundeeiere har vist seg å bruke. Kanskje finner du noe som kan dekke et behov eller noe du ikke engang visste at du trengte?

Dog Whistler er appen for deg som driver opptrening av din hund. I en travel hverdag er det lett å glemme av fløyta som mange hundeeiere tradisjonelt har brukt, og da kan denne digitale fløyta bli redningen.I motsetning til en vanlig fløte bruker denne applikasjon høyfrekvens-toner, noe som gjør at hunden oppfatter lyden mens mennesker kan slippe å bli forstyrret. Genialt, ikke sant? Appen er tilgjengelig i AppStore, men en lignende app kan lastes ned i GooglePlay.

Puppr er den ideelle appen for nye hundeeiere. Her får du en skritt-for-skritt oppskrift med bilde og detaljerte instruksjoner for hvordan du best går fram når du skal trene opp din hund. Appen er utviklet i samarbeidet med profesjonelle hundetrenere som vet hvordan hunder tenker og lærer. Den har dessuten fått gode tilbakemeldinger fra brukere over hele verden og er tilgjengelig for både iOS og Android. Og det beste av alt? Appen kan lastes ned gratis.

Rover kan være løsningen dersom du sliter med å få tid til å lufte hunden din i en travel hverdag. Med denne appen er du koblet til et nettverk av hundepassere over hele verden. Appen har en innebygd chatte-tjeneste, samt reviews, slik at du kan vite hvem som passer hunden din. Genitalt, ikke sant?