Nytt om hunder

Er du interessert i å lære mer om hunder, da har du heldigvis kommet til riktig sted! Men finner du ikke alt du leter etter her på siden, så finnes det utallige andre nettsteder som gir deg siste nytt om vår firbente venn. Her er en liten oversikt over disse.

«Mainstream» media

I dagspressen finner du ofte nyheter om hunder, det kan være om alt fra barn som har blitt bitt av hunder til hvordan du tar vare på hunden din i solsteken. Det er mange gladsaker i dagspressen, og de skriver også om hunder som ikke blir avlivet selv om de har bitt små barn.

Magasiner

Det finnes flere magasiner du kan lese hvis du ønsker å holde deg oppdatert på feltet. Her i Norge er kanskje bladet «Vi med Hund» det aller mest populære alternativet, og vil være verdt å abonnere for mange som er glade i hunder. «Hund & Fritid» er et annet populært alternativt, som vil passe for de aller fleste.

Internasjonalt finnes det selvsagt mange flere magasiner om hunder enn hva det gjør i Norge, og her finner du titler som «Bark», «Dogster» og «Your Dog» for å kun nevne noen. Her lønner det seg å bla i ulike alternativer før du bestemmer deg for hvilket magasin du liker aller best. Når du først har funnet ditt drømmemagasin vil det som regel lønne seg å abonnere på dette, for det kan være mange kroner å spare på det.

Wikipedia og andre kilder

Man kan også holde seg oppdatert på det nyeste innen hundefeltet ved å lese på Wikipedia, da dette er et nettleksikon som oppdateres svært ofte. Her kan man lese om ulike hunderaser, hundestell og masse annet. Hvis det er noe du lurer på om hunder, så finner du det garantert hos Wikipedia!

Det finnes også flere lignende kilder som Wikipedia på nett, og du må gjerne også bruke disse.

Bli inspirert på sosiale medier

I tillegg til rene nyheter, ønsker du kanskje å la deg inspirere fra tid til annen? Da kan sosiale medier være et godt alternativ. Her legges det ut fantastiske bilder, og videoer, av hunder – hver eneste dag. Hvis du følger folk som er glade i hund, så kan det også hende at de deler morsomme hundenyheter – fra både innland og utland – på sine profiler. Så her gjelder det rett og slett å følge med på hva som skjer!